dimecres, 4 de juny del 2008

Crema d'un camió-grua a Tavèrnoles?

Si l'incendi del dia 3 de juny ha estat intencionat, diu molt de l'autor, no té respecte per les propietats alienes ni per la natura, i per tant de segur que tampoc està en contra de la MAT, si no que ha aprofitat un conflicte col·lectiu per destruir amb sang freda un bé privat.

M'explico :

És pot estar en contra d'una infraestructura, i no per això s'ha de fer malbé els bens d'una empresa d'aquí, que no té cap culpa d'estar treballant a canvi de diners ( em sembla que ho fem tots ).

Si s'estima el medi natural no s'atreviria a provocar un incendi enmig d'una zona protegida d'interes natural, sort que la pluja de la tarda va fer difícil la propagació de l'incendi si no estaríem parlant encara avui d'hectàrees cremades en una zona de difícil accés, ocells sense nius, etc....

El que s'ha de reconèixer es la capacitat que els actes de vandalisme i de violència tenen per omplir la primera plana/minut/link dels mitjans de comunicació, quan en canvi el problema social fa molt temps que hi és i costa aconseguir-ne difusió i solidaritat.
De tota manera agrair a tots els mitjans que si que n'han fet difusió i recolzament el seu temps i esforç, GràcieS.

(per cert, algú pot dir-me on és el camió cremat, Vilanova de Sau, Tavèrnoles, Folgueroles ... això de no tenir carrers es una punyeta)

La violència no porta enlloc!
No A La Mat,
encara que TarD!!