dijous, 5 de juny del 2008

1ª Trobada Blocaire d'Osona i Presentació del lloc WEB


Des de fa uns mesos un grup de blocaires d´aquesta comarca estem impulsant l´osonosfera.cat, un portal virtual que aglutinarà tota la comunitat blocaire d´osona. El portal serà un agregador de blocs personals i col·lectius de diferents tipologies i temàtiques per tal de projectar amb més força aquesta rica comunitat blocaire a la catosfera. L´eina, a més de ser col·lectiva, serà una bona manera de compartir continguts entre tots els agregats.

la 1ª Trobada Blocaire d´Osona que celebrarem el proper divendres 13 de juny de 2008, a les 20 hores, a la Sala Polivalent de l´Ajuntament de Tavèrnoles. La trobada consistirà en una taula rodona amb debat posterior, moderada per Enric Xicoy (periodista, professor de la Universitat Ramon Llull i col·laborador del canal de noticies 3/24 de TVC), amb tertulians i blocaires de luxe:

-Vicenç Partal (blocaire i director de Vilaweb)
-Saül Gordillo (blocaire i director de l´ACN)
-Carles Puigdemont (blocaire i cap de llista de CIU a l´Ajuntament de Girona)

Després de l´acte, hi haurà un sopar-tertúlia al restaurant El Roquet (piscines) de Tavèrnoles , si hi vols participar (envia email per confirmar sopar a blocairesosona@gmail.com fins el dia 9 de juny). El preu del sopar és de 18 €.
Esperem comptar amb tots els blocaires d'Osona, Anima't i Vine!