dilluns, 29 de setembre del 2008

Destrucció i reconstrucció de l'espai de "contemplacció"

L'endemà de la destrucció ja hem refet l'espai de contemplacció de la torre 38 de la MAT.

Avui dissabte una vintena de mans hem refet l'espai de contemplacció de la base de la torre 38 de la MAT al Mas Blanc, que el dia abans havia estat desmuntat per ordre del Bisbe de Vic.

Hem refet un tendal, per protegir-nos del fred i la pluja; hem refet el cercle de troncs per seure i el mandala floral. I ho tornarem a fer tantes vegades com algú ho destrueixi!.

A continuació hem refermat la nostre posició de continuar la presència diària, amb mitja hora de contemplacció al matí i al vespre, convidant tothom que vulgui a afegir-se a aquest gest que ens permet aturar la MAT, com a símbol d'un model de generació i transport d'energia contaminant, insostenible i en mans de poques multinacionals, per avançar cap a un model de generació i distribució d'energia de proximitat, renovable, sostenible i en mans de molts productors.

El bosc de gegantines torres de la MAT encercla el Mas Blanc, com moltes altres masies i poblets de Catalunya. Si triguem a reaccionar, potser serà massa tard. Ara o mai, va aconseguir aturar l'autovia. Ens cal un altre Ara o mai per aturar la MAT!!

Hi ha váries sentències i centenars de recursos pendents que poden declarar ilegal la MAT. de que erviran si la política de fets consumats ja ha fet la línia?

Encara tenim temps, no és massa tard! A l'Aragó, una sentència judicial va aturar la MAT malgrat hi havien 350 torres construídes, que ara són un testimoni mut i perenne de la bogeria de la nostra societat!.

Col·lectiu Nova Energia

(Format per ciutadania activa que vol aturar la bogeria del malbaratament de recursos i vol generar una nova cultura de l'energia estalviadora, renovable i que no estigui concentrada en poques mans.
T'hi esperem. Som-hi!).