dimarts, 6 de maig del 2008

No a la M.A.T. (Ultima oportunitat!?)

El proper 28 de maig vindran representants de la Generalitat a donar explicacions sobre la MAT tal i com els 10 Alcaldes dels pobles afectats d’Osona els hi van exigir.
Ho faran després de que REE amb prepotència i total impunitat ens hagi obligat amb furgons camuflats a cedir el nostre territori .
Ho faran després de que les màquines de REE hagin entrat a la nostre comarca i ens hagin destrossat els nostres boscos, fent-ho d’amagat, sense avisar i fent-se camí sense cap mena d’escrúpols arrasant el nostre patrimoni natural, cultural i econòmic.
Ho faran després de que haguessin aixecat les primeres torres.
Aquesta es una autopista elèctrica que atempta contra el nostre territori i contra la salut del nostre poble i encara cap dirigent ni de l’Estat Espanyol ni la Generalitat han demostrat que sigui la única alternativa a les suposades mancances energètiques.

Tot i així es una oportunitat per fer sentir la nostre veu, per dir prou.

PROU XANTATGES!
PROU MENTIDES!
I QUE NO ESTEM DISPOSATS A QUE CONTINUÏN HIPOTECANT LA NOSTRE COMARCA PER ELS INTERESSOS ECONÒMICS D’UNA EMPRESA PRIVADA.

Així que us convidem a tots a que vingueu el dia 9 de maig a les 8 del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament de Tavèrnoles a preparar una resposta unitària, ferma i contundent per la trobada amb els representats de la Generalitat.

EL curs dels aconteximents dependrà de la capacitat de resposta que tinguem.

Ara mes que mai, EL NOSTRE SILENCI SERÀ LA SEVA FORÇA.


PD: PREGUEM QUE CONFIRMEU L’ASSISTÈNCIA. (636575046 Mariana)


Plataforma NO a la MAT d'Osona